Tamplarie PVC!
Profile Gealan!
Geam termopan!
Feronerie!
Glafuri!
Rulouri!
Plase insecte!
Reducere condens!
 
Despre Contact!
 

Geam termopan PILKINGTON
(Marea Britanie)

Geam termopan SAINT GOBAIN
(Franta)

 


 

    GEAM TERMOPAN (termoizolator) - Un ansamblu format din doua foi de sticla, intre care exista un mediu gazos (aer sau in unele cazuri un gaz), etansate (sigilate) perfect. Principiul este foarte simplu : doua foi de sticla asezate la o distanta masurabila in mm, separate de un cadru din bagheta-distantier de aluminiu, etanseizate, formand o unitate monobloc ce reduce transmisia termica si fonica. Grosimea foii de sticla este variabila, ca si distanta dintre ele, eficacitatea produsului crescand direct proportional cu acestea.

    Sticla de calitate produsa azi dupa tehnologia float, este de o calitate superioara celei cristal, fara distorsiuni optice, direct de pe linia orizontala de fabricatie, in flux continuu si fara a necesita vreo prelucrare mecanica ulterioara. La atragerea, respectiv respingerea razelor solare contribuie si culoarea sticlei, care variaza de la clasicul incolor la albastru, verde, ocru si gri in diverse tonuri.

    O foaie de sticla obisnuit groasa de 4 mm transfera 90% din caldura, deci are o pierdere foarte mare, coeficientul de transfer termic fiind k=5,4 W/mpK.

    Un geam termopan cu etansare dubla, alcatuit din doua foi de sticla cu grosimea de 4 mm fiecare, avand un cadru din bagheta-distantier de aluminiu de 12 mm umpluta cu silicagel si un cordon de butil extrudat aplicat pe laturile baghetei, menit sa constituie o bariera impotriva vaporilor de apa, are coeficientul de transfer termic k=2,8 W/mpK.

    Un geam termopan format din doua foi de sticla, una normala iar cealalta cu depunere LOW E (low emisivity), are coeficientul k=1,4 W/mpK.

Ce alte tipuri de geam pot fi folosite ?

• geam cu sticla securizata rezistenta la soc, antiefractie, armate;
• geam cu rezistenta antifoc sporita;
• geam de securitate tip antiglont;
• geam cu sticla colorata in masa, sticla reflectorizanta, sticla ornament;
• geam cu sticla prelucrata prin sablare(mate), etc;
• geam cu sticla care se “autocurata”, cu sticla de inalta calitate impotriva razelor X etc;
• geamuri combinate functie de locul in care urmeaza a fi folosite ; ex. reflexive + colorate in masa, reflexive + colorate in masa + LOW E, recomandate pt. pereti cortina, luminatoare.


TopBIZ.ro - afaceri de top! eTERMOPANE.ro - firme termopane, tamplarie PVC, tamplarie Aluminiu! Deceuninck, Rehau, Gealan, Deceuninck, Ramplast, Trocal, Veka, Alumil, Exalco!
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
Copyright © 2006 Jordache Trading. Toate drepturile rezervate